קשיי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/08/2007 | 21:22 | מאת: רוני

אני מנסה כעת שני מכשירי שמיעה לאחר בדיקה במכון שמיעה. לא נראה לי שזה משפר משמעותית.יש לי הרושם שהבעיה אצלי גם מחוסר ריכוז/קשב כאשר מדברים אלי. כאשר מפנים תשומת לבי לפני שמתחילים לדבר אני שומעת די טוב,אך אם לא,איני שומעת מה אמרו בהתחלה.גם בשיחות טלפון אומרים לי שלפעמים אני אומרת"מה,מה" כאשר השני רק התחיל לדבר..כאילו אני פתאום יוצאת מריכוז וזה מפריע לי לשמוע. האם זה יכול להיות ? האם ידוע על קשר כזה בין ריכוז/עצבים ליכולת שמיעה ? תודה.

01/08/2007 | 23:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי רוני אני אשמח לראות בדיקת שמיעה שלך ואז אוכל לדעת יותר. נכון הוא שקשב וריכוז חשובים להקשבה והבנה, אבל גם לעוצמה יש משמעות כך שאם הליקוי שלך משמעותי את צריכה גם את הקשב וגם את המכשירים... תשלחי לי בפקס לתל אביב -אבן גבירול 124 ,טל' : 5272477 -03 פקס 03-5272491, צרפי מספר טלפון ואוכל לראות ! בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס