טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/05/2009 | 20:47 | מאת: טלי

שלום רב, כתבתי לך לפני כמה ימים,תודה על התשובה. יש לי תור אליך ביום חמישי הקרוב,אך עד אז יש לי כמה שאלות ברשותך. הטינטון שלי הופיע לפני כמעט שלושה שבועות,אני לא יודעת מה קדם למה,אבל הייתי שרויה במתח רב בחודשיים האחרונים,והיו כמה התקפי חרדה(קלים) הייתי בבדיקת שמיעה שיצאה תקינה,אבל יש לי כאבים באוזן,ותחושה שמשהו שם לא בסדר(אאג בדק ולא מצא כלום)הכאבים באים והולכים. יש מצבים שהטינטון נעלם(יכול להיעלם לרבע שעה)ואז מופיע שוב. מיותר לציין כמה רע אני מרגישה כשהוא חוזר. אני משתדלת להיות אופטימית לגבי העלמותו,באמת שכן,אבל זה כלכך מפריע ופוגע בשיגרת החיים ובמצב רוח.. בנוסף אני גם סובלת מרגישות יתרה לרעש,מה שלא היה לי לפני הטינטון. האם הטינטון הופיע בעקבות הסטרס שחוויתי?,האם הדבר הארור הזה יעלם אי פעם?,או שמעכשיו בכל פעם שאכנס קצת לחרדה ולסטרס או יופיע מחדש? אני משתדלת להירגע,אבל הוא כל הזמן ברקע.. אנא,תשובתך המהירה. תודה

19/05/2009 | 23:58 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום טלי בהחלט יתכן קשר לסטרס - אבל זה לא מחייב התלקחות מידי סטרס בחיים.... כך שאת לא צריכה להיות בסטרס מסטרס וחוזר חלילה. הרגישות לרעש היא חלק מהתמונה כולה, והטיפול בה - חלק מהטיפול בטיניטוס. עוד כמה ימים... סבלנות. בברכה ד"ר טליה מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס