אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

17/05/2009 | 13:26 | מאת: עידו

ד"ר שלום רב, אני בן 24 ולפני שבוע הצטננתי (נזלת, שיעול וכו'...) הצטננות די קלה, עכשיו אני כמעט בריא חוץ מטיפה נזלת. אבל התחילה בעייה שמאוד ניבהלתי ממה , פתאום לפני כמה ימים האוזן שמאל שלי נסתמה (כמו בטיסה). כל מה שאני עושה לא עוזר. מה זה יכול להיות? תודה רבה

17/05/2009 | 20:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אולי יש נוזלים באוזן כתוצאה מההצטננות שהיתה לך ולכן חשוב לגשת לבדיקת אא"ג, אפשר לקחת תרופות נוגדות גודש בינתיים אצל רופא המשפחה. זה יקל אבל יקח עוד קצת זמן :) בברכה ד"ר טליה מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס