תקופת הופעת טינטוןלאחר פגיעה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/05/2009 | 20:37 | מאת: אייל

תביעתי כנגד ביטוח לאומי בגין פגיעה בשמיעה הוכרה כתאונת עבודה, אולם ההכרה בטינטון שהתלווה לכך כמה שנים לאחר מכך נדחתה מסיבה: "לפי הספרות הרפואית הטינטון מופיע כשנה לאחר הפגיעה בשמיעה" האם יש ספרות רפואית בנוגע ל"תקופת הדגירה"של הטינטון? ואם כן נא הפניה!! בתודה לכל היכול בעזרה (תביעה יצוגית) כנגד ערפדי הביטוח הלאומי.... אייל האם ישנה

15/05/2009 | 17:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב המידע נכון . אם מדובר בחשיפה לרעש לאורך שנים הטיניטוס מופיע בזמן החשיפה ולא שנים אחריה. אם מדובר באירוע חד פעמי כמו פיצוץ הוא מופיע סמוך לתופעה גם כן. ובתור רופאה בוועדות ביטוח לאומי - אל תעליב, מה שמגיע מגיע ואף אחד לא "ערפד". בברכה ד"ר טליה מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

15/05/2009 | 22:58 | מאת: אייל

הטינטון הפך מזמני לקבוע, מגובה בבדיקות ומעקב רפואי בן 10 שנים שנעשה בבי'ח שיבא. האם תוכלי להפנות אותי לספרות רפואית בנידון? סליחה על הזעם, אולם את היית שם. בתודה, אייל.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס