הופעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/05/2009 | 15:58 | מאת: גיא

שלום ד"ר כפי ששמעת יש בקרוב הופעה של דפש מוד בארץ אני עם טינטון מזה מספר שנים (ללא ירידה בשמיעה) ואני חושב שיש התגברות לאחר שנחשפתי לרעש (הייתי עם אטמים) לפני שבוע במסיבה. אני שוקל ברצינות לוותר על ההופעה רק מהפחד שאני למעשה לוקח פה צ'אנס גדול מדי. הייתי רוצה לשמוע את דעתך, האם יש סיכון מוגבר בהופעה (למרות שאני עם אטמים) אשמח לקבל את תשובתך בהקדם האפשרי יום טוב

06/05/2009 | 21:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כמובן שאתה הולך להופעה, אל תעמוד על הרמקולים או ממש לידם, קח איתך אטמים ואם יהיה יותר מידי רעש בשבילך - תמיד אפשר לברוח. אל תשתה הרבה אלכוהול (יכול להחמיר תחושות), ואי אפשר לחיות בתוך קופסא לנצח. שיהיה בהצלחה ד"ר טלי מרק, אופטימית נצחית. מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

07/05/2009 | 12:47 | מאת: גיא

תודה על תשובתך אני בכל זאת קצת חושש (בעיקר לאחר שקראתי את התגובות של האנשים באתר וכו) אני מתחיל אצלך טיפול trt שבוע הבא (כבר נפגשנו בעבר) חייב לציין שכל הטיפולים האחרים לא ממש הועילו (דיקור,המאופטיה,ביופידבק וכו...) עיקר הפחד שלי הוא מהעתיד. האם ידוע על אנשים שחיו עם טינטון כל החיים ללא החמרה,כלומר מצב סטטי קבוע או שהמצב תמיד מחמיר? תודה מראש על תשובתך גיא

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס