טיניטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/04/2009 | 00:04 | מאת: מיכאל

ד"ר מרק שלום, אני סובל מטיניטוס מאז 1968 עקב פעולה צבאית. אני בעל תעודת נכה ממשהב"ט עקב כך. בעבר הייתה לי יכולת טובה לסנן את הצילצולים והם הופיעו בעיקר בזמני עייפות. לאחרונה התגברו אצלי הצלצולים ואני שומע אותם כל הזמן. מה ניתן לעשות ואיך ?

04/04/2009 | 16:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי מיכאל פנה למשהב"ט ובקש הפנייה למכון אופקים, לטיפול בטיניטוס. (יהיה כתוב על ההפנייה מכון אופקים בחדרה, אבל אני מטפלת גם בתל אביב). פנים אל פנים אוכל לעשותך הרבה יותר מאשר בפורום :) בברכה וחג שמח ד"ר טלי מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס