טיניטוס, אבל בדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/03/2009 | 15:54 | מאת: יניב

שלום, אני (בן 16) סובל מטיניטוס מזה שנתיים. לפני חודש הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא אמר לי שהכל תקין וצריך לעשות בדיקת שמיעה וBERA. היום הלכתי לעשות את הבדיקה וגם הם אמרו שהכל תקין. עכשיו, אני מבולבל... מה אני אומר לעשות אם הכל תקין? זה אומר שאני אחיה עם טיניטוס כל החיים שלי? אני אמור לחזור לרופא שהפנה אותי לבדיקות?

31/03/2009 | 17:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב שנתיים זה לא מעט זמן, וחבל שהלכת רק עכשיו לאא"ג. אפשר לטפל בטיניטוס אם הוא מפריע, ואפשר לעזוב אותו אם זה לא מפריע וכל הבדיקות תקינות. צריך לבצע גם בדיקות כלליות ובדיקות דם כדי לדעת שהכל טוב. קרא עוד בקישור מימין על "האמת מאחורי הצלילים" ובכלל חשוב שלא תדאג ולא תשתמש בהכללות מהסוג של "כל החיים " וכו', כי הטיניטוס יכול לדעוך כשהתנאים מתאימים. בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 03-5272477

31/03/2009 | 17:48 | מאת: יניב

תודה על התשובה המהירה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס