רעשים של גלי ים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/03/2009 | 08:20 | מאת: תהילה

יש לי רעשים של גלי ים באוזן שמאל ,זה מספר פעמים שטני סובל מהבעיה ולפעמי ם גם נסתמת לי האוזן ,בפעמים הקודמות פניתי לאף אוזן גרון לאחר שניסתמה לי האוזן הרופא שאב לי את השעווה מתוך האוזן ,ואמר שיש פטריה באוזן שם לי טיפול מקומי לאחר מיכן הרגשתי טוב למיספר חודשים ושוב הרעש חזר .יש לציין שליפעמיים בשעות הערב אני כבר לא יכול לסבול שום רעש אני צריך שקט מוחלט כי האחרת מרגיש את הרעשים בתוך הראש . 1 מי מה מופיע הרעש באוזן? 2 האם ניתן לטפל ברעש לתמיד ? תודה רבה

31/03/2009 | 17:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אז קודם לגשת לאא"ג להיבדק.... אולי שוב יש פקק שמפריע לשמיעה. ואם תהיה במקום שקט מידי תרגיש את הרעש כך או כך... בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס