קשר...

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/03/2009 | 13:43 | מאת: בחורה

שלום לכולם, הנני בחורה לקוית שמיעה בת 27 מסיימת תואר ברפואה, המחפשת בחור בגילאים 26-35 לקשר רציני אני מחפשת בחור כבד שמיעה או לקוי שמיעה שישאר כאן כתובת מייל, ואני אשלח מיידית וגם תמונה (מי שירצה לדעת אני נראית טוב חח ולא, אני לא סתם אומרת יש תמונה) חשוב לי בחורים עם ראש פתוח, רציניים לטווח ארוך לחיים משותפים, בעלי תואר או שכרגע לומדים לתואר, או שיש להם עבודה לדעתי זה מאד חשוב לא?: ) אז אשמח לשמוע אם יש... כל טוב :)

27/03/2009 | 20:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

29/03/2009 | 09:50 | מאת: מתעניין

כל הכבוד על התואר ברפואה! מציע לך לרקום קשר עם ארגון בקול לכבדי שמיעה. יש פעילים מוכשרים רבים, גם צעירים ומגניבים, ומעת לעת יש גם פעילויות חברתיות. האתר החדש של בקול אוטוטו עולה לאוויר. ובינתים אפשר לעיין גם כאן - http://www.hearing.org.il/ בברכת אביב שמח ורענן, התחלות חדשות ואהבה!

29/03/2009 | 18:16 | מאת: מישהי

שלום למתעניין :) אני מכירה את האתר של בקול ואני "חבר" בקול ומכירה את רוב האנשים הפעילים שם. בכל אופן, תודה על הרעיון שלך :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס