רעשים באוזן וירידת שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/08/2007 | 11:04 | מאת: מירב

שלום דוקטור ומזל טוב על הפורום. אני תמיד בריאה ובת 23. כבר יומיים שאני מרגישה סתום באוזן אחת ויש רעש כמו טרקטור שמשגע אותי כל היום. יש תור לרופא אוזנים בעוד 10 ימים אבל אני לא יכולה ככה. מה כדאי לעשות אולי נר הופי בינתים שמעתי שזה מנקה אוזנים. תודה מראש על תשובתך.

01/08/2007 | 23:20 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב רוב הסיכויים שאת שומעת את הרעשים כי האוזן סתומה וחסר גירוי שמיעתי למוח... נר הופי בוודאי שלא עוזר אבל כדאי מאוד להתחיל צרומול (2-3 טיפות פעמיים ביום ולשכב 20 דקות) ומי חמצן (חצי דקה לפני כל טיפול ואחרי כל טיפול), ולנגב חיצונית בעדינות בלי לדחוס לאוזן. אסור קסמי אוזניים. בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס