זימזום מציק באוזן שלא נפסק סחרחורות בלווי של אי יצ

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/03/2009 | 12:53 | מאת: אבי242

שלום קרוב שלי סובל מהבעיה אשר הצגתי בכותרת (זימזום מציק באוזן שלא נפסק סחרחורות בלווי של אי יציבות ). תופעות אלו חוזרות פעם בחודש לבין שבועיים . ההיינו אצל אף אוזן גרון דיקור סיני ואף אחד לא מצליח לעזור הוא לעלות על מקור הבעיה. יש לכם אולי להמליץ משהו? או מומחה שאולי יכול לעזור ומתמחה בנושא תודה רבה

24/03/2009 | 20:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא הבנתי אם הזמזום כל הזמן והסחרחורת התקפית, או שכל החודש הוא בריא פרט לשני התקפים של זמזום וסחרחורת ? וכמה זמן נמשך התקף ? איזה בדיקות בדיוק הוא עבר ? בברכה ד"ר טלי מרק מומחית ברפואת אף אוזן וגרון יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה לקביעת תורים 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס