בשורה תחתונה !! האם יש טיפול לטינטון ???

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/02/2009 | 00:33 | מאת: אבנר

היי טלי היום קראתי בפורום על טינטון ומחפש פתרון לבעיה זו ונהייתי עוד יותר מבולבל ואיני יודע למי להאמין ויש עוד חוץ ממך רופאים מתעסקים בתחום זה והם מבטיחים או להוריד את הרמה של רעש טינטון בקיצור אני מבולבל ואיני יודע מה לעשות?? אני סובל מטינטון כבר ארבע שנים ועד לפני חודש הרכבת מכשירי שמיעה ועד שאיבדתי שמיעה לגמרי וחושב על ניתוח שתל שבלול האם השתל יכולה למסך את רעש טינטון???? תודה מראש אבנר

16/02/2009 | 15:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום אבנר 1. אני לא אחראית על רופאים אחרים אלא על עצמי בלבד, ומזל שכך. 2. אני מבינה שאתה מבולבל ומיואש אבל מצאת את מי לשאול... בוודאי שאני מאמינה שיש טיפול, וגם מטפלת. ואם איבדת שמיעה לגמרי ניתוח שתל יכול לעזור מאוד בטיניטוס, אבל לא תמיד ואי אפשר להבטיח כלום מראש. לכן את הניתוח עושים כדי לשמוע ולא כדי להפחית טיניטוס, ומה שיהיה יהיה העיקר שתשמע. ממליצה בחום על ניתוח, פנה לבית החולים הסמוך אליך בו מבצעים שתל קוכלארי, ויאללה לדרך. בהצלחה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

16/02/2009 | 22:07 | מאת: אבנר

היי טלי אני מסכים איתך לגביי על אחריות של הרופאים ,אבל אני כבר רואה בפורומים על טינטון ומחלת מנייר כבר כמעט חודש מהתחלה עד עכשו ולא ראיתי אחד שאומר יש הטיפול הצליח או הטיפול עוזר להוריד פחות רעשים או יש שיפור בשמיעה משהו כזה אין הודעה אחד כזו ,בלי שום כוונה לפגוע באף אחד אני חושב ורואה שרופאים מנצלים את אנשים שסובלים בטינטון בידיעה שאין טיפול לטינטון וכך הם סוחטים המון כסף בזמן שהם סובלים ובחולשה שלהם, ולכן אני(ואני לא יחיד פה,יש המון כאלה) מאוד מבולבל ומיואש בנתיים אני לוקח טיפול ויטמין B השאלה אם זה עוזר ? האמת קצת אבל לא באופן משמעותי. טלי ,כל שאלות שראיתי כאן האמת איני יודע מה לשאול ומאוד מאוכזב ומאחל הרבה בריאות לכולנו וגם שקט כל טוב אבנר

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס