טינטון מתגבר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/01/2009 | 19:33 | מאת: יוסי

שלום יש לי טינטון חזק מאוד בשתי האוזניים אני כל היום בעבודה הולך עם אטמים ואוזניות ואז הטינטון נישמע יותר חזק יש לי גם ירידה בשמיעה האם עלי להפסיק לעבוד ברעש כדי שהטינטון לא יחמיר?

25/01/2009 | 21:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יתכן שאסור לך בכלל לעבוד ברעש. גש לרופא אא"ג, בצע בדיקת שמיעה עדכנית ועם החומר גש לרופא תעסוקתי, והוא יוכל לסייע בידך. בברכה, ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס