יכידת שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/09/2007 | 23:52 | מאת: עמי

לדר' מרק שלום ושנה טובה אני בן 49 ועובד ברעשים חזקים בעצם מאחרי הצבא. אני לא במחלקה ממה רועשת בשנים אחרונות אבל באופן כללי המפעל מרעיש. שלחו אותי לבדיקת שמיעה אחרי שעשו אצלנו בדיקות ומצאו שיש לי ירידה וגם צפצוף לפעמים באוזן. אמרו לי שאין מה לעשות עם המצב הזה ושרק צריך לשמור מרעש ואני מרגיש שאני רק מתעצבן יותר ויותר בעבודה ואפילו בבית אני מתעצבן. אולי יש לך רעיון טוב בשבילי לכבוד ראש השנה ...

11/09/2007 | 22:24 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב ושנה טובה, השאלה החשובה היא בעצם כמה ירידת שמיעה יש, ועד כמה המתח והפחד מהרעש מפריעים לך.... כדי לדעת לפחות את הדבר הראשון כדאי שתפקסס לי את בדיקת השמיעה שלך. 03-5272491, ורק תצרף טלפון להתקשרות חוזרת ואת פרטי המקרה. שנה טובה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס