צפצופים באזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

20/01/2009 | 19:56 | מאת: אליה

שלום, אני סולבת מצפצופים כמה חודשים בשתי אזניים. האם סיביר להניח שלפתע תהיה לךי הפתעה ואאבד שמיעה? קראתי שטטימטון בא עם לקות שמיעה או חרשות ואני מוטרדת. בדיקות השמיעה שלי תקינות!

20/01/2009 | 20:00 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא, זה לא סביר כי הטיניטוס כבר חודשים ולא סביר שפתאום תאבד לך השמיעה. נכון שבמקרים רבים יש ליקוי שמיעה ביחד עם טיניטוס וכגורם משמעותי להווצרות הטיניטוס אבל זה לא מחייב ואפשר להיות עם שמיעה תקינה וצפצופים באוזנים. בברכה, ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס