מה הטיפול במצב של בעיה בלחץ האוזניים?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/01/2009 | 00:19 | מאת: נעמה

אני נורא מוטרדת... עד כמה העניין חמור? אני סובלת מתחושת לחץ ("ואקום") באוזן ימין- רופא אא"ג הפנה אותי לבדיקת שמיעה + טיפונומטריה. מה הטיפול במצבים של בעיה בלחצי האוזניים?

16/01/2009 | 21:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קודם כל להרגע !! לרוב התופעה קורית כשמצוננים קצת ואז צינור האוורור של האוזן התיכונה = החצוצרה, שמחברת בין חללי האף האחורים לחלל האוזן התיכונה, קצת גדוש. במקרה זה האוורור של האוזן מעט פוחת ואת פשוט מרגישה את זה. כשמבריאים לוקח קצת זמן וזה מתאזן ועובר. נכון לשלוח אותך לבדיקות שהרופא שלח. אם את מצוננת, אפשר לקחת דקסמול קולד לפני השינה וזה יקל קצת על הגודש, ולהקפיד על קינוח ולפמפם בעדינות. בברכה ושבת שלום ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס