קלת"ש וא"אג

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/09/2007 | 14:27 | מאת: ד

האם ניתן להתמחות ברפואת א.א.ג אחרי שסיימתי תואר בקלינאות תקשורת, מבלי ללמוד את כל לימודי הרפואה?

02/09/2007 | 23:27 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב דרושים לימודי רפואה מלאים ללא הנחות או קיצורי דרך חוץ מכמה פטורים אוויליים מאנגלית ואולי סטטיסטיקה.... אחר כך סטאז' בתנאי עבדות בינוניים, ובהמשך התמחות מלאה של 6 שנים ברפואת אא"ג בתנאי עבדות קשים במיוחד, ועמידה בבחינות משרד הבריאות וההסתדרות הרפואית. סך הכל 13 שנים לפחות. עוד בא לך ??? בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס