ירידת שמיעה וצפצופים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/12/2008 | 14:47 | מאת: אורי

שלום דוקטור. אני סובל מירידה בשמיעה כבר לפחות חמש שנים בגלל עבודה עם רעש. משתמש באוזניות בעבודה אבל אז לא יכול לסבול את הצפצופים. מה עושים? תודה

22/12/2008 | 18:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין מנוס אלא להמשיך ולשמור על האוזניים כמה שיותר..... כך שחשוב מאוד להשתמש באוזניות ואטמים בעבודה, להיות אצל אא"ג כל חצי שנה לניקוי האוזניים, לבצע בדיקת שמיעה לפחות כל שנה :) ונכון הוא שבזמן שיש שקט בסביבה או כשיש אטמים - הטיניטוס יותר מורגש, ועדיין חשוב יותר להגן על השמיעה מאשר "לקטר" על נושא האוזניות או האטמים. בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 03-5272477,

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס