טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/12/2008 | 18:34 | מאת: דני

משפטים שמצאתי על טינטון והימנעות מרעש Avoid anything that can make your tinnitus worse. This includes smoking, alcohol, AND loud noise. If you are a construction worker, an airport worker, OR a hunter, OR if you are regularly exposed to loud noise at home OR at work, wear ear plugs OR special earmuffs to protect your hearing AND keep your tinnitus from getting worse. הימנע מכל דבר שיכול להחמיר את הטינטון זה כולל עישון אלכוהול ורעש חזק אם אתה עובד בנין ,עובד בשדה תעופה, או צייד או אם אתה נחשף לרעש בבית או בעבודה שים אטמים או אוזניות מיוחדות להגן על השמיעה שלך ולמנוע מהטינטון להחמיר לא אני כתבתי את זה זה מתוך אתר http://www.audiology.org/Pages/default.aspx האקדמיה האמריקאית לשמיעה

10/12/2008 | 13:54 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום דני מה שכתבת נכון בעיקרון אבל ההיסטריה מיותרת רעש של מקום עבודה וכו' דורש הגנה על האוזניים כפי שכבר כתבתי לך. אם כשאתה שותה אלכוהול או מעשן יש החמרה בטיניטוס = טוב מאוד שלא תעשן או תשתה וכך הרווחת פעמיים. אבל אם כשאתה למשל מקיים יחסי מין יש "החמרה בטיניטוס" ולכן תתחיל להמנע מיחסי מין... נו באמת. אז זה בדיוק מה שהתכוונתי כשכתבתי לך קודם שהפאניקה לא לטובתך. אתה צריך להיות שקול והגיוני ולא היסטרי ומבועת ונמנע מכל דבר שזז בסביבה כדי שלא יחמיר לך את הטיניטוס. באמת שאין לי סנטימנטים לקפה אלכוהול וסיגריות, אבל יש לי סנטימנטים לבילוי, בתי קפה, חוף הים, ספורט משפחה וחיים נורמלים. ובשום מקום במה שקראת לא היה כתוב שאסור לך לנהל חיים נורמלים, אלא להיזהר במקום עבודה רועש..... בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון לקביעת תורים 03-5272477

12/12/2008 | 14:04 | מאת: דני

אז איך זה שאני כן שומר על עצמי ובכל זאת הטינטון הולך ומתגבר ומחמיר האם הנזק לאוזניים מחמיר עם הזמן ויותר שערות העצב נהרסות ככל שחשופים לרעש?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס