טינטון ומחלת אוטוסקרוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/11/2008 | 13:57 | מאת: נושי

שלום לרופאה אני סובל מטינטון קשה קרוב לשנתיים מלווה בירידה בשמיעה באוזן ימין במיוחד בתדר גבוה ובכלל בקושי שומע באוזן זו עשיתי ברה שאימת ירידה בינונית עד קשה בתדר גבוה וליקוי שמיעה ביננוני בשתי האוזניים לרעת ימין mri היה תקין מה שמציק לי במיוחד זה הטינטון רציתי לשאול האם זה יכול להיות נובע מאןטוסקרוזים כי הרופא אמר שעשה את כל הבדיקות והוא לא יודצ למה יש טינטון ובכלל איך ניתן לאבחן אם הטינטון נובע מאוטוסקרוזיס או מליקוי שמיעה באוזן הפנימית כמו שטוען הרופא בתודה נושי

28/11/2008 | 00:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני צריכה לראות את כל הבדיקות שנעשו ואת האוזניים, את הצילומים כמובן, ואולי צריך גם CT אוזניים כדי לקבל עוד מידע, ואז אוכל לענות לך ברצינות. בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון טלפון לקביעת תור : 03-5272477 או 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס