טינטון כרוני

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/11/2008 | 12:49 | מאת: ירון

שלום אני סובל כבר כמה שנים מטינטון כרוני ההולך ומחמיר עם הזמן רוב הזמן אני הולך עם אטמים בסביבה רועשת ואם צריך אז מוסיף אוזניות בעבודה עם כלים רועשים האם הטינטון יחמיר עוד במשך הזמן כי כבר עכשיו אני משתגע חשבתי לעזוב את עבודתי אך יש לי משפחה לפרנס ובכל מקום יש רעש חוץ מאיזה מינזר בהודו מה דעתך תודה

06/11/2008 | 22:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גישת ה"מנזר בהודו" אינה נכונה ולא מסייעת בידיך אלא רק מגבירה את התסכול שאתה חש. אתה סובל מהיפראקוזיס וטיניטוס ויש דרכים לטפל בשניהם. תתחיל בקריאה... www.tinnitus.co.il וככל שתדע יותר ותבין יותר תחשוש פחות. הרבה שלווה - , ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון טלפון לקביעת תור : 03-5272477 או 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס