טיניטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/10/2008 | 18:33 | מאת: יואב

שלום, במשך כחצי שנה אני סובל מטיניטוס ומרגישות לרעש. במהלך החודש האחרון, לפחות שלוש פעמים ביום, בעיקר באוזן הימנית, אני שומע ציפצוף חזק יחסית מאלו הקבועים. הציפצוף נמשך למשך כשתי שניות בכל פעם בה הוא מופיע ולאחר מכן הציפצופים חוזרים לעוצמתם הקבועה. דבר זה קורה גם כשאני בסביבה שקטה יחסית. האם את יודעת על מה זה מעיד? האם כל ציפצוף כזה גורם או מעיד על פגיעה בשמיעה? תודה רבה.

20/10/2008 | 23:13 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גש לבדיקת אא"ג - יתכן שיש משהו מקומי באוזן, ובכלל צריך ברור בנושא טיניטוס וחוסר סבילות לרעשים. כמובן שגם כדאי טיפול אם אתה כבר שואל אותי !! והצפצוף החזק יותר יכול להעיד על פגיעה בשמיעה או שינוי בשמיעה, או על כלום. הוא בוודאי שלא גורם לשום פגיעה. חג שמח ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס