בדיקת MRI מוח

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/10/2008 | 16:36 | מאת: שרפרפ

ממצאי בדיקה בלי ועם הזרקת גדוליניום לאחר התוויה קלינית של ירידה בשמיעה - לא מודגם תהליך תופס מקום, או אפקט מסה. מודגם גזע מוח דק וקטן ביחוד המדולה והפונס, הממצא בולט יותר מימין, בנוסף מודגמת רמה מסוימת של איבוד נפח צרבלרי. הממצאים אינם ברורים אך עשויים להתאים ל OPC (אוליבו פונטו צרבלרי דגנרשיין) תדרים תקינים. רצויה קורלציה לקליניקה והמשך בירור נוירולוגי. אני מאוד אשמח לדעת אם אני צריכה לדאוג ומה פירוש כל המילים המפחידות שנכתבו כאן ועד שאראה את המומחה יקח כמה ימים צרור תודת

16/10/2008 | 21:03 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא נשמע לי שמשהו רציני מפחיד קורה שם וזאת לפי הקליניקה שלך - את מתארת רק ירידת שמיעה .... אבל כדאי שנוירולוג יראה את הצילומים וירגיע אותך פנים אל פנים. חג שמח ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס