סחרחרות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/10/2008 | 22:32 | מאת: אבי

לד"ר מרק שלום, היום נסעתי לים המלח כשאני קצת מצונן. בירידות היה לחץ נוראי והפמפום לא עזר. קינחתי חזק את האף ושמעתי רעש חזק באוזן וקבלתי סחרחרות נוראית, הכל הסתובב ואיבדתי למשך 20 שניות את כל ההתמצאות שלי במרחב. ממש מפחיד. קרה לי מקרה דומה בעת נחיתת מטוס. יצוין שאני סובל מטיניטוס כרוני עם איבוד שמיעה חריף בתדרים הגבוהים מאוד (לפני כעשרים שנה עקב אובדן שמעיה פתאומי שטופל ב CO2) ללא כל ממצאים ב CT ובבדיקות EEG ו- BERa או בבדיקות דם או אחרות (בשנה האחרונה). מה עלי לעשות, אם בכלל? תודה.

12/10/2008 | 10:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב איך יש סינוסיטיס כרונית אם CT תקין ? משהו לא מסתדר לי ..... והאם נעשה CT אוזניים ? בכל מקרה אתה צריך מעקב מסודר של אא"ג ולחזור לפחות על חלק מהבדיקות ולראות מה קורה איתך :) חג שמח ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון טלפון לקביעת תורים 03-5272477

12/10/2008 | 17:27 | מאת: אבי

טיניטוס כרוני ולא סינוסיטיס כרוני

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס