טינטון מקיץ שעבר פציעה במלחמה דחוף!

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/08/2007 | 20:24 | מאת: נפתלי

שלום רב! קודם תודה על עבודת הקודש שאת עושה! לפני חצי שנה עשית בדיקת שמיעה שם הייתה ירידה קלה בסביבות ה8000 HZ לא משמעותית כמו שהבנתי לעומת זאת אני סובל מטינטון דו"צ שמפריע לי להרדם מחר יש לי וועדה רפואית לגבי הנושא הזה ולכן הדחיפות השאלה היא האם משרד הביטחון מכיר בכך ומה אחוזי הנכות הקבועים על טינטון?.אשמח לקבל אצלך טיפול בנושא.כפי שהבנתי מהאתר זה דרך www.tinnitus.co.il ושוב תודה נפתלי

21/08/2007 | 21:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי נפתלי, אחוזי נכות בנושא הטיניטוס הם קבועים ולא קשורים לחומרה אלא רק לנוכחות של טיניטוס קבוע, והם 10%. כשהשמיעה בעיקרון תקינה למעט הליקוי בתדרים הגבוהים, מקבלים גם 0% עבור ליקוי השמיעה, ואם יש ליקוי בתדר 3 KH לפעמים מוסיפים בצבא לפנים משורת הדין גם 1% נוסף, שלא נותנים אותו באזרחי..... משרד הביטחון הכיר בלא מעט מקרים בעקבות מלחמת לבנון השנייה, וכמובן שולח לטיפול (אפילו לפני ההכרה הרשמית הם שולחים לטיפול במכון אופקים), כך שאולי ניפגש :) בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס