טינטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

20/08/2007 | 20:33 | מאת: יעל

שלום רב אני סובלת מטינטון כבר מספר שנים והסבל הוא רב ובלתי נסבל הקושי הרב הוא בבוקר וכמובן כששקט אני מצליחה להתגבר רק כשאני עסוקה ורדיו שדולק 24 שעות ביממה הייתי רוצה לקבל עזרה והאם יש ריפוי או שזה נזק בלתי הפיך . תודה יעל

20/08/2007 | 20:42 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי יעל אכן טיניטוס, ומה שצריך לעשות הוא קודם כל ברור רפואי, ובהמשך אבחון טיניטוס להערכת רמת ההפרעה, וקביעת תכנית טיפול. בהחלט יש מקום וצורך בטיפול כשהטיניטוס פוגע באיכות החיים. כדאי לקרוא עוד ב www.tinnitus.co.il על טיניטוס והטיפול בו, ובעיקר להיות אופטימית, כי יש סיבה טובה. בברכה ד"ר טלי מרק

17/09/2007 | 20:55 | מאת: דוד שני

שלום רב ! אני סובל מטינטוס וירידה מסויימת בשמיעה מחודש מאי 2006 . כנראה כתוצאה מעבודה ממושכת ברעש מזיק . ניסיתי לטפל בבעיה ע"י דיקור ולא הייתה הצלחה . הייתי אצל פרופסור אטיאס במרפאת הטינטוס והוצע לי לרכוש מכשיר הנקרא "ממסך" וכן לעבור סדרת פגישות בנושאי התנהגות . באינטרנט מצאתי עוד מוצרים אשר מטפלים בתופעה . האם אני יכול לקבל עזרה מהפורום באיזו דרך לבחור . תודה שנה טובה גמר חתימה טובה דוד שני

23/09/2007 | 10:40 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני אישית מטפלת בשיטתי המשלבת גם טכניקה של TRT שכוללת גירויים שונים למערכת השמיעה, בהתאם למצב השמיעתי ולצורת החיים של המשתמש, ופגישות יעוץ שמטרתן להביא לשיפור באיכות החיים בדרך של הבנת התהליך ושינוי אסטרטגיות פעולה כלפי נושאים שונים המתקשרים לתופעת הטיניטוס או ההיפראקוזיס. בשורה התחתונה מגיעים לשיפור באיכות החיים. אני משתמשת במחוללי קול אבל לא בטכניקה של מיסוך שהיא לקויה לטעמי. השאלה היא האם אתה אמור לקבל מכשיר חזק שיסתיר את קולות הטיניטוס - ואני מאוד מתנגדת לשיטה זו, או מכשיר דומה אבל חלש ? אני לא יודעת איזו שיטה של פגישות בנושא התנהגות הם מבצעים אצלם כך שאולי דברים דומים למה שאני עושה אבל באמת שאין לי מושג. לגבי דיקור סיני - לצערי יכול אפילו להחמיר את התופעה. טיפולים "אלטרנטיביים" הם כשלון חרוץ על פי מחקרים רפואיים וחבל לבזבז משאבים על כדורים חסרי תועלת וויטמינים שלא צריך לקחת.... בברכה ובהצלחה ושנה טובה ומוצלחת ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס