שלה לגבי טיניטון מהפורום הקודם

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

19/08/2007 | 15:55 | מאת: יעקובי

בראשית דבריי אבקש לציין לשבח את הפורום ומנהל הפורום אשר תרם לי מידע רב במהלך לימודיי האקדמיים. אני סטודנט למשפטים וקראתי פסקי דין בדיני נזיקין . שבהם נאמר כי טינטון לא יכול להתקיים בתדרים נמוכים רק בתדרים גבוהים . ידוע לי שטינטון הינו עניין סובייקטיבי ולא ממש ניתן לאמת האם אותו אדם אכן סובל מטינטון . אבל רציתי לדעת מה מקובל בד"כ בקרב המומחים . האם טינטון אכן אמור להיות בתדר גבוה ?

20/08/2007 | 20:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קובי, כתבתי לך כבר בפורום של אא"ג, ועדיין אלה הם הנתונים הנכונים : אכן תדרים גבוהים נתפסים כ"מקובלים" על פי עבודות מחקר שנעשו. בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס