טינטוס אחרי תאונה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

19/08/2007 | 10:48 | מאת: ליאורה

עברתי תאונת דרכים לפני קצת פחות מחצי שנה ומאז יש לי טינטוס ובעיה להיחשף לרעש וכל דבר מרעיש מעצבן אותי האם זה מוכר ע"י ביטוח לאומי ? כמה אפשר לקבל על כך בתביעה מול חברת ביטוח ומה צריך לעשות בשביל שיכירו

20/08/2007 | 20:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בעיקרון כן אם זו תאונה שמוכרת על ידי ביטוח לאומי כמו תאונת עבודה (תאונת דרכים בדרך לעבודה...) עדיין כל מקרה לגופו של עניין והם יבדקו אם אתה עונה לקריטריונים של טיניטוס כתוצאה מהתאונה. בהצלחה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס