טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/07/2007 | 21:54 | מאת: ראובן

לדוקטור מרק מזל טוב על הפורום. יש לי טינטון לפחות חמש שנים בגלל שעבדתי ברעשים חזקים. אמרו לי שאין מה לעשות אבל אני עוד מקוה שיש משהו. השמיעה שלי גם לא בדיוק טובה אמרו לי שצריך מכשיר שמיעה. אם תוכלי לעזור לי בעצה טובה בבקשה. תודה מראובן

31/07/2007 | 19:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום ראובן 1. האם הגשת תביעה לביטוח לאומי (דרך רופא תעסוקתי)? אם לא כדאי לפתוח בהליכים משום שעבדת בתנאי רעש לדבריך. 2. אם תשלח לי בפקס את בדיקת השמיעה אוכל לראות מה יש לעשות בנושא מכשיר שמיעה - 04-6225221 3. קרא עוד על טיניטוס בקישורים באתר כאן, אבל לפני שמדברים על טיפול קודם דאג לזכויותיך מול ביטוח לאומי. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס