גינון ציוד מגן נגד רעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/02/2024 | 19:20 | מאת: יוני

שלום רב. בעוד כמה ימים אני מתחיל לעבוד בתור גנן. מודע לרעש הנובע מעבודה עם מפוח ומסור חשמלי. האם אוזניות מגן נגד רעש ברמת הנחתה של 24 דציבל תספק לי הגנה מספקת?

היי יוני. מפוח עלים מייצר רעש של 75 עד 95 דציבל, ומשור חשמלי יכול להגיע גם ל 105. בנוסף אלו עשירים מייצרי ויברציות מה שיכול להוסיף עוד מנגנון לפגיעה השמיעה. אוזניות מפחיתות 24 דציבל יגנו עליך בוודאי מהמפוח אבל הייתי מעדיפה אוזניות מטווח והפחתה של 35 דציבל. כמובן אם יהיה לך מפרט של המכשירים תדע יותר :) בהצלחה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס