טינטון עקב תנועה חזקה של הראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/12/2023 | 18:28 | מאת: רחל

שלום רב, חוויתי תנועה פתאומית וחדה של הראש שלי שזז בחוזקה. בלילה היה לי וורטיגו שכבר חלף נותרו סחרחורות קלות ובחילה קלה שחושבת שמשתפרות בדיקת שמיעה- ירידה בצלילים הגבוהים. בדיקת ארג מקיפה הכל תקין אוזן תיכונה הקיה, אין תזוזת קריסטלים. אני לוקחת אספירין כבר חמש שנים האם לשקול החלפה? בשל התנועה החדה האם ייתכן שזזו חוליות שגורמות לטונטון ולבצע ct של חוליות הצואר? הטינטון קיים 24 שעות בעוצמה קבועה כמו זמזום בתוך הראש

לא נשמע מדאיג. לגבי החוליות אם אין כאבי צוואר / זרועות וכו' אין מקום לבירור. רוב הסיכויים שהטנטון ידעך לבד, קראי בקישור לאתר שלי. www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס