בדיקת סיב אופטי יכולה לבדוק תעלה צרה?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/09/2023 | 21:28 | מאת: הילה

שלום דר' יש לי רעש של פיצוצים קטנים באוזן שמאל, ושאני מפמפמת יש רעש של משהו שזז, בבדיקת אוטוסקום ניראה עור התוף תקין , וגם בדיקת טימפנומטריה, בדיקת סיב אופטי יצא תקין. הביאו לי ספרי לאף, זה יכול לעזור? האם יכול להיות שיש לי תעלה צרה ובדיקת סיב אופטי לא תראה את זה ויש בדיקה אחרת שאפשר לעשות? תודה

אין צורך. זה נורמלי להרגיש שינויי לחץ ובעיקר בפמפום ואין לכך שום משמעות בנוכחות בדיקה תקינה ושמיעה תקינה. שנה טובה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס