רגישות לרעש מחמירה לאחר חשיפה לרעש לפני שנתיים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/08/2023 | 22:16 | מאת: בר

היי טליה, אשמח לעזרתך. יש לי רקע מעט בעייתי באוזניים מילדות )דלקות חוזרות, ניתוח כפתורים הוצאה והכנסה(. אך אשמח לעזרתך, אני מעל שנתיים וחצי בתוך סיוט והמצב מחמיר. במטווחים בטירונות האטם נפל לי תוך כדי המטווחים, לא היה מענה רפואי. יצאתי קצונה ובבהד1 יריתי עם אטימה כפולה מלבד למטווח אחד שהייתה אטימה יחידה, לאחריו הרגשתי כאב באוזניים ופוניתי למרפאה. בשנתיים האחרונות חווה רגישות לרעש שרק מחמירה, ואי וויסות לחצים ב2 האוזניים. מגחינת בדיקת רופא אגג )הייתי אצל רבים( האוזן נראית תקינה. סברו שאולי הבעיה בתעלת השמע/חצוצרות. כואב לי לרדת לאילת/לרדת לכינרת, כואב לי לנסוע באוטובוס, לאחרונה גם כואב לי לשבת במסעדה. ניסיתי דיקור ובינתיים לא עוזר, המצב רק מחמיר עם הזמן. אני כבר מאוד מתוסכלת. מה ניתן לעשות?

טיפול TRT שמשמעותו פגישה אחת או יותר של יעוץ. לא בסל. לא מחייב מכשירים כלשהם בדרך כלל (תלוי השמיעה אבל נשמע שאין בעיה מהתיאור שלך). צרי איתי קשר אם את מעוניינת ד"ר טליה מרק.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס