רעש חזק -מה המלצתך

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

29/06/2023 | 22:25 | מאת: איתי.

שלום רב. נחשפתי שלשום לרעש חזק מאוד במשך 4 שעות. מדובר על רעש של חדר שרתים. רעש כמו מפוח. האם נגרם לי נזק. יש לציין שרק לאחר החשיפה הרגשתי אוזן סתומה כמו שיוצאים ממועדון רועש. היום אני יום וחצי לאחר ואני חושב שאני בסדר. מה את ממליצה ? לגשת לבדיקת שמיעה ? ובכלל מה לעשות כאשר נניח מוזמנים לחתונה ,מסיבה וכו' ללכת אם אוזניות מגן ?

שלום רב. לפי התיאור יתכן שחווית ירידה קלה זמנית שחולפת בהמשך. מאחר והשתפר אין צורך בברור. כשהולכים למקום עתיר רעש כדאי שיהיו בטווח השגה אטמי אוזניים.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס