טינטון מדלקת אוזנים מחודש אפריל שנה שעברה, בדיקת שמיעה תקינה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/02/2023 | 18:36 | מאת: עדי

שלום דר' אני מאוד מודאגת, עשיתי בדיקת שמיעה יצא ירידה של 5 דציבילים באוזן שמאל, לא מבינה איך יכול להיות שעדיין יש טינטון מהדלקת אוזניים, האם יכול להיות שעדיין נשארו נוזלים ? אני גרה בוגאס והרופא פה אמר לי שזה יכול לקחת שנים עד שנוזלים מדלקת עוברים לחלוטין, זה נכון ?

5 דציבל לא נחשב פער בעל משמעות כלשהי. נשמע יותר סטרס מכל דבר אחר ... בשבועות עד חודשים זה זמן לספיגת נוזלים, רק שנוזל עושה פער של עד-30 דציבל.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס