פיתרון סופי ללקות שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/12/2022 | 13:51 | מאת: משה

שלום רב, יש לי בן שיש לו לקות שמיעה חמורה, ולאחרונה שמעתי ממומחים שעובדים על משהו שיעשו ניתוח באוזן וכבר לא הצטרכו מכשירי שמיעה.., אז רציתי לברר אם יש לכם מושג מי עובד על זה ואם יש למישהו פרטים, כמובן חוץ מהריפוי גן. תודה רבה

שתל קוכלארי הוא כן מכשיר שמיעה לליקוי עצבי. יש מכשירים שמושתלים באוזן אך עדיין מכשירים.כדאי שתהין בקשר עם רופא והוא יענה לפי מצב אוזן והליקוי.

24/12/2022 | 19:28 | מאת: אריק שטיינר

כדברי ד"ר מרק, מניח שיש בדיקת שמיעה כבר, לגשת מיד לרופא אף אוזן גרון ובמקביל - היות וכבר בן 6 ולא מתאים למסגרת של מיח"א, לגשת ל"שמע" הקרוב למקום מגוריכם לקבלת תמיכה והסברים.

25/12/2022 | 11:31 | מאת: משה

כמובן שלבן שלי יש לו מכשירי שמיעה כבר שנתיים, הוא שומע עם זה מעולה והכל בסדר, אני שואל בלי קשר שכמובן אני מעדיף שישמע כמ כל בנאדם ללא מכשירי שמיעה, ושמעתי לאחרונה שעובדים על פיתוח רעיון כזה שיוכלו לנתח משהו באוזן ואז הם מתחילים לשמוע ככל בנאדם, בלי שתל ובלי כלום.., ידוע לכם משהו?

אם היתה בעיה פתירה בניתוח הרופא היה מכוון אותך. אם הליקוי עצבי לא מדובר בניתוח. .חזור לרופא אאג עם בדיקות השמיעה והוא יסביר לך לפי מצב הילד.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס