"אוזן דבק" כבר כמה חודשים ארוכים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

25/11/2022 | 23:37 | מאת: סיוון

נשאר לי נוזלים ״אוזן דבק״ כבר כמה חודשים לאחר דלקת אוזניים תיכונה כרונית , האם מתישהו זה צריך להתפוגג או שיכול להיות שזה ישאר ולא יעלם ? וכמה זמן זה יכול לקחת ? והאם זה יכול להחמיר?

האם זו הגדרה לפי המראה בלבד או שיש גם ירידת שמיעה הולכתי ??

26/11/2022 | 18:47 | מאת: סיוון

נשארו לי נוזלים באוזניים אחרי דלקת אוזניים כרונית שנמשכה חודשיים ומשהו והבנתי אחרי שזה עובר נשאר נוזל צמיגי באוזן שלוקח לו הרבה זמן לעבור, ואני מרגישה שהאוזניים שלי עדיין קצת אטומות ועדיין עם טינטון, אז רציתי לדעת כמה זמן נוזלים כאלה יכולים להישאר באוזניים, ואם זה יכול להחמיר עם הזמן

27/11/2022 | 21:25 | מאת: משתגעת כבר

אני בלחץ מזה, זה עושה לי טינטון למרות שהוא חלש אני רוצה שיחלוף לי כבר

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס