סיוט................

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/10/2022 | 18:38 | מאת: 1111

שלום , לפני 3 ח ניתוח ספדקטומי שעבר בהצלחה לפני שבועיים לאחר ארוע משפחתי קמתי עם אוזן אטומה ושמיעה מעוותת ניגשתי למיון סטרואידים לאחר 10 ימים ללא הצלחה כעת עם הזרקות מאז יש רעש של תססס כמו מכה בברזל אך לפעמים בטון גבוה או נמוך ולסירוגין האם טנטון? האם יכול להיות שיחלוף לבד למרות הרעה בשמיעה ? חיי הפכו לסיוט בשניה

05/10/2022 | 18:17 | מאת: 11111

גם לא מבינה זה מופיע רק במצבי רעש , דווקא בשקט נחלש אן בהורדת ראש האם ניתן לטפל בצרםיה או שזהמנוקדם מידי

סבלנות. המוח יודע לסנן ולהנחית את הרעש, והכל שלחוצים ועושים ותר מידי מוניטורינג ההרגעות איטית יותר. גמר חתימה טובה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס