החמרה בטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/08/2007 | 18:47 | מאת: אורן דורון

שלום ד"ר טליה מרק לפני כשבוע חזרתי מחופשה בחו"ל וחלה לי החמרה בטינטון במהלך הטיסה ישבתי במטוס עם אטמים שריככו את רעש המנועים וכך עשיתי בכל מקום רועש שהגעתי אליו כמו תחנות רכבת מסעדות רועשות אך לפעמים הפתיע אותי רעש בלתי צפוי שלא הייתי מוכן אליו מאוד נהנתי בחופשה המשפחתית אך ידעתי שאני הולך לשלם על זה בהחמרת הציפצופים והאוזניים פשוט צורחות לי בלילה למרות שביום זה פחות או יותר ניסבל אך כשאני ניכנס הביתה והשקט שורר הציפצופים לאט לאט מתחזקים עד לשעת השינה זה פשוט מטורף אני מקווה לאיזה שיפור וירידה בציפצופים יש לי תור אצלך בעוד שבועיים 'נשתמע אורן דורון

06/08/2007 | 23:41 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי יקירי !!! אני שמחה שנסעת. ללא ספק זה הצד החיובי של כל הסיפור וההנאה מהחיים חשובה - מתגברת - נשמרת - ושומרת עלינו עם חיוך. זה שכעת כמו שאתה אומר "אתה משלם מחיר" זו חשיבה שאני לא כל כך אוהבת כמו שאתה יודע.... הציפיה לנאחס. זוכר ? ואת הבית אתה צריך להרעיש, כדי שלא תהיה במקום שקט. אתה מכיר את כל הטכניקות. אני לא אומרת לך ללכת לגור בדשא עם הצרצרים אבל לפחות תשים את התוכנה ותן לה להנעים את הרקע. לחילופין אני שלחתי לך במייל משהו משעשע שקיבלתי על הצורך בגירוי צלילים כמו למשל מים ברקע... והעיקר שלא תצפה לנאחס. בעצם שלא תצפה לכלום ותן למוח לעשות את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב - לנטרל את המיותר. שיהיה לילה טוב ונשתמע ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס