ירידה בשמיעה עקב ניתוח

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/05/2022 | 18:10 | מאת: דליה

דר שלום, יש לי שאלה ואודה לך על תשובתך. יש לי כמה שתלים בפה באמצע למטה שרופא כירורג שיניים החליט לנתח לפתוח את החניכיים כדי לנקות אותם. חודש וחצי אני עדיין סובלת מכאבים הבעיה שזה מקרין לי לאוזניים שהם מאד כואבים לי ואני מרגישה שהשמיעה פחתה. השאלה שלי, האם ניתוח כזה יכול לפגוע בעצב של שמיעה יש קשר או שלא? או שהכאב בחניכיים רק מקרין לאוזנים ונדמה לי שזה האוזניים. אנא תשובתך אני לחוצה וכאובה. תודה רבה רבה.

אין קשר בכלל. יתכן כאב קורן אבל בוודאי לא ליקוי שמיעה בשל פגיעה בעצב. שבוע טוב

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס