פגיעה בשמיעה, כאבים באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/03/2022 | 03:26 | מאת: איתי

היי קוראים לי איתי, לפני בערך חודשיים התחלתי לעשות ביו פידבק ובזמן היום אני עובד מהבית לבד בלי שום אינטרקציה חברתית, אז אני מדליק תטלפון ומפעיל את התוכנה של הביו פידבק שאומרת לך כמה שניות לנשום וכמה להוציא, זה פשוט רעש וגבוה כזה בנשימה ונמוך בנשיפה. ככה אני בערך לפחות עשר שעות ביום. זה ממש עוזר לי למצב רוח ולערנות ולצלילות, אבל לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים אוזן שמאל, לא כאבים חזקים אבל כאבים קלים ממש בתוך האוזן, רק מציין שעשיתי לפני חודש וחצי ניתוך להוצאת בלוטת הרוק שזה ליד האוזן אבל לא הרגשתי כאבים עד עכשיו. אישית אני חושב שהם בגלל הרעש כי גם הם קוראים רק בזמן שאני עם הרעש, אתה חושב שהרעש יכול לגרום לפגיעה בשמיעה לתווך הארוך בכמות שעות שאני שומע אותו? אגב בדקתי והרעש בשיא שלו בערך 60 דיצבלים. אבל עוד פעם הוא פועל כמעט כל היום

1. נשמע קשור יותר לכאב בקשר לניתוח. 2. 60 דציבל לא פוגע בשמיעה 3. אז תחליש אם אתה מרגיש שזה מוגזם. שבת שלום.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס