אוזניות לטלויזיה.............

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/01/2022 | 16:12 | מאת: ליאל

שלום, אימי בת 82. אני כבר שנתיים בהליכי התאמת מכשיר שמיעה כאשר כל תקופה זה 8 חודשים ויש קורונה ופעם אחת הייתה לה תאונה ולא יכלה לממש. היא לא מצליחה להרכיב את מכשיר השמיעה הניסויי.הה כואב לה באוזן פעם אחת נהיה לה שריטה. מעבר לזה שהקול הוא צורם לה.וזה רק אוטם לה את האוזן ומנגד לא שומעת טוב. שומעת יותר טוב בלי. לצערי משנה שעברה שלא הכי הבחנו בירידה זה הולך ומדרדר. כעת אני רוצה לקנות לה אוזניות לטלויזיה. כואב לי הלב כשהיא ממש מתקרב אליה. היא רואה הרבה טלויזיה וסדרות למרות שהיא אישה מאוד פעילה. אבל ככה זה שיש הגבלות.. רציתי להתייעץ, מה עדיף אוזניה תוך אוזנית או חיצונית? חוששת שהחיצונית תהיה כבדה על הראש ושהתוך אוזנית תכאיב לה . והאם יש חשיבות לעוצמת הדציבלים? האם זה חייב להיות לכבדי שמיעה? מה שמייקר את המחיר. כי למשל כשהיא מדברת בטלפון שמועת טוב לי היא אומרת שאני צועקת.. אני כבר מבולבלת... אבל בבשיחה נניח עם רופא או פקיד בנק היא מתקשה אולי זהקשורלמסכות. תודה תודה

ממש לא חשוב רק שיהיה לה נעים. יש אנשים שמתקשרים עם אוזניה פנימית. יש מערכות מסובסדות דרך קופת חולים שמספיק אישור רופא או קלינאית תקשורת ומתחברים אלחוטית לטלויזיה. תבדקי גם את זה. בהצלחה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס