טנטון שמחמיר ממטווחים .

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/11/2021 | 20:00 | מאת: אדיר

שאלה , סובל מ2015 מטנטון עד עכשיו חייתי איתו סבבה לגמרי , לאחרונה בקורס עם מטווחים רבים כמובן שאותם כפול ! גם אטמים באוזן וגם אוזניות במקומות שקטים מרגיש שהצפצוף מתגבר . יש הסבר למה? מה אפשר לעשות כדי למנוע? תודה

טינטון יכול להחמיר אחרי חשיפה לרעש, ואחר כך לחזור למצב הרגיל שלו. מיגון כפול בהחלט חשוב. זה הצפי גם במקרה שלך. שבוע טוב.

08/11/2021 | 10:04 | מאת: אדיר שטרית

דוקטור יש משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הצפצוף החזק ? יש צפי תוך כמה זמן בערך טנטון אמור לחזור למצבו המקורי ? למרות שאי אפשר לדעת כלום עם הטנטון הזה? הוא לא חוזר למצב הרגיל שלו. ורמת ההקפדה שלי היא גבוהה מאוד כמו שהסברתי לך אטימה כפולה . הרעש הוא גבוה מאוד ובשתי האוזניים .

לא לעשות מוניטורינג להפחית חשיבת סטרס www.tinnitus.co.il

08/11/2021 | 16:53 | מאת: אדיר שטרית

לא הבנתי מה עליי לעשות ? חוץ מלא להכנס לסטרס הרעש גבוה מאוד גם שאני לא טווח שבוע מטריד אותי מאוד ומתסכל ! האם האוזן נחשבת ״עמוסה״ מרעש בגלל זה הצליל גבוה? יש עוד דרכים למנוע את הרעש ? מעבר למה שאני עושה?

09/11/2021 | 15:55 | מאת: אדיר שטרית

אשמח לתשובתך

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס