שלום רב ד״ר בהמשךךך….

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/09/2021 | 19:08 | מאת: שירן

האם לכל אדם יש רקמה למפתית בנזופרינקס ? ואצלי היא פשוט מוגדלת בעצם?

05/09/2021 | 19:57 | מאת: שירן

האם עצם זה שהרקמה אצלי היא מוגדלת(שפירה אבל) יש לי סיכון גבוה יותר משאר האדם לפתח סרטן באיזור? או שהסיכויים זהים ?

06/09/2021 | 06:35 | מאת: ד"ר מרק טליה

כן

06/09/2021 | 06:36 | מאת: ד"ר מרק טליה

1. כן לכולם יש 2. לא. את לא בסיכון.

08/09/2021 | 21:52 | מאת: שירן

רצוני לברר משהו אין על זה חומר באינטרנט ניסיתי לקרוא ולהבין . בעצם בגיל קטן יש בלוע האף אדנואיד שהוא רקמה למפתית כמו השקד בלוע בגרון , עם השנים הוא עובר נסיגה ונעלם , שאלתי היא - השקד מצטמק ונעלם אך מה לגבי הרקמה הלמפתית עצמה האם היא עדיין נשארת בגיל מבוגר? או שבגיל מבוגר אין בכלל שמה רקמה למפתית (בנזופרינקס) אלא רקמה רגילה?!

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס