בועות באוזנים המשך

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

17/05/2021 | 10:46 | מאת: רעות

שלןם דר תודה על התשובה האם גם לבנאדם רגיל יש את הקולות האלו ? מדוע אני שומעת את זה הרבה במהלך היןם? ממש מרגיש כמו בועה שמתפוצצת במקלחת

18/05/2021 | 18:28 | מאת: אור

היי רעות. אני כבר כמה חודשים סובלת ממה שאת מתארת תחושת לחץ ואטימות כאב פיצפוצים והרגשה של רטיבות פנימית באוזנים, בנוסף ירידה בשמיעה וטינטון מעצבן ביותר. אני משתמשת כרגע בתרסיס אף סטרואידי.. לא נראה שעוזר, בנוסף הציעו לי מכשיר שנקרא אייר פופר. אפשר לשאול מדוע ישר הלכת על ניתוח ולא ביררת לגבי עוד אופציות? הפיצפוצים האלו שאת חווה לדעתי מעידים שאולי עדין התעלות סגורות עדיין לא ניסיתי את האייר פופר כנראה זה יהיה השלב הבא שלי. תבדקי עם רופא אאג לגבי זה כי לא כולם יכולים להשתמש במכשיר הזה ואם עשית ניתוח גם לא יודעת אם ניתן פשוט הבנתי שיש עליו ביקורות טובות מרופאים ומטופלים. תתייעצי עם האאג שמטפל בך לדעתי. רפואה שלמה.

18/05/2021 | 18:38 | מאת: רעות

היי אור מוזמנת לדבר טיתי בטלפון 0543318340

18/05/2021 | 18:42 | מאת: רעות

אני אסביר לך יש לי סיפור ארוך. אין לי אטימות ואין לי יריגת שמיעה

18/05/2021 | 20:09 | מאת: רעות

אור האם עברת בדיקת שמיעה?

כן זה נורמלי להרגיש שינוי לי או פצפוץ קטן או תחושה של פתיחה אפילו כשסתם פותחים את הפה. אם האוזן תקינה והשמיעה תקינה - עזבי. המוח מסנן את התחושות.

19/05/2021 | 16:55 | מאת: רעות

אור אשמח חשוחח איתך

כן, זה נורמלי :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס