חשיפה לרעש חזק ממכשיר רדיו

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/04/2021 | 14:17 | מאת: איתי

שלום רב. היום בעבודה נחשפתי לרעש חזק ממקלט רדיו. למשך 50 דקות . יש איתי עובד שהשמיעה שלו לא טובה והוא מגביר כל פעם את המכשיר רדיו. איך לדבר איתו בלי שייפגע ויתחשב באחרים? לשאלה הראשונה שלי לפי האפליקציה שהורדתי הרעש היה בעוצמה של 60 דציבל הייתי במרחק 4-2 מטרים וחצי מהכשיר רדיו. לאחר החשיפה לרעש הרגשתי כאב קל באוזן . האם קרה משהו לאוזן שלי ?

01/05/2021 | 18:29 | מאת: דורית

60 דציבלים לא נחשבים עוצמה מזיקה, אבל האפליקציות האלה לא מדויקות. תלך לרופא אא"ג ותבקש הפנייה לבדיקת שמיעה. ולגבי איך להתמודד עם העובד, אולי פשוט תשים אטמים.

היי. לא מדובר ברעש מסוכן. 60 דציבל זה כמו רעש של רחוב. תשוחח עם החבר לעבודה על הורדת העוצמה כי זה מטריד ומציק לך.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס