איבוד שמיעה לבת עשר אחרי פציעה ברגל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/08/2020 | 15:28 | מאת: רונית

שלום דר, היום הבת שלי נפצעה ברכל שלה ודיממה חזק, היא מפחדת ממראה הדם, הרגעתי אותי וחבשתי לה את הרגל , פתאום היא אומרת לי שהיא לא שומעת, וכמה שניות אחר כך היא הקיאה והשתלשלה. אחרי שהרגעתי אותה זה עבר לה . היא תיארה את האירוע כאילו שמעה רעש באוזן ( טססססס) ושמעה אותנו פחות. זו פעם ראשונהשקורה לה דבר כזה. אני מודאגת כי לי יש טינטון ובעיות בש״מ וגם לדודה שלי יש חשד למנייר. אני מודאגת שיש לה משהו באוזניים , וזה תסמין . היא ציינה שלא שמעה בשתי האוזניים, יכול להיות שהייתה לפני התעלפות?! בת 10 בריאה בד״כ

26/08/2020 | 20:16 | מאת: רונית

שוב קרה לה בערב הפעם טינטון לכמה שניות בלי איבוד שמיעה , זיעה, בחילה. נחכה למחר לרופא.

נשמע חלק מסטרס. בכל מקרה כדאי גם לבדוק שמיעה. החלמה מהירה !!!

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס