ורטיגו..............

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/08/2020 | 20:10 | מאת: ניר

שלום דר אני בן 35 בעבר היו מספר התקפים של bppv שעברו, בחלק מbppv אפלי עזר בחלק לא אבל בסוף הכול עבר לבד,הרופא לימד אותי לעשות אפלי לבד ולימד אותי לעשות גם בדיקת דיקס הלפייק לעצמי,הבעיה אצלי תמיד הייתה באוזן שמאל עם אני שוכב עליה היה ורטיגו או עם מרים תראש היה גם ורטיגו או שוכב ישר,כרגע זה עבר לי לפני מספר חודשים ארוכים,אבל שמתע לב לאחרונה עם אני מסובב תראש בסיבוב למטה לצד שמאל למעלה ולצד ימין פעמיים שלוש מתחיל להרגיש ורטיגו,אבל עשיתי לעצמי דיקס הלפייק ל2 הצדדים ואין ורטיגו מה זה יכול להיות?תודה

תפסיק לעשות מנוברות מסובבות כדי להוכיח שאתה שולט.... נשמע מיותר לגמרי.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס