סחרחורות מעל שנה בלי נפסקה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/06/2020 | 12:41 | מאת: מוטי

שלום רב כבר שנה שאני מנסה לעלות מאיפה הסחרחורות אאג תקין סיטי אמ אר אי תקין אמרו לי חרדה 4 חודש עם ציפרלקס אין שיפור אפילו קצת זה אצלי נהפך להיות כרוני כבר אני בן 33 בדיקות דם תקינות זה ממש מדכא אותי המצב הזה זה יותר סוג של דיזנס עוד שבועיים יש לי בדיקה שהקראת קרוטיס אם אני אומר נכון.. מה שכן שמתי לב שעושים לי עיסוי מצוור או כתפיים יש שיפור ממשי מה דעתך או לאן עוד כדי לי ללכת לבדוק בבקשה מותש כבר תודה

גש למרפאת סחרחורת. יש כאלו בבתי חולים - נוירולוג או רופא אאג יכולים להפנות אותך. בהצלחה.

25/11/2020 | 17:51 | מאת: כפיר

יש פיתרון?

בדרך כלל יש מה לעשות. בהצלחה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס