טנטון כ3 חודשים ממטווחים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/05/2020 | 19:06 | מאת: ישראל

שלום, אני סובל מטנטון כ3 חודשים בשל חשיפה לרעש מטווחים בצבא (אני חייל בצנחנים), אני חושב שהמצב משתפר, קיים סיכוי שהטנטון יעלם? אני כבר די מיואש..

היי. מרבית הסיכויים שזה יעבור לבד חשוב לבצע דרך הצבא בדיקת שמיעה ! חשוב להקפיד על מיגון במטווחים! שבוע טוב.

08/05/2020 | 09:33 | מאת: ישראל

כמה זמן לוקח לטנטון לעבור?

זה אישי.... כל גוף בקצב שלו. כמה שפחות "להתעסק" איתו וככה הוא מסתלק יותר מהר....

16/05/2020 | 13:23 | מאת: ישראל

איך אני יודע אם הטנטון הולך לעבור או להיות שם תמיד? יש משהו שאני יכול לעשות?

תרגיע אחרת הוא ישאר :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס